Sunnuntaina kirkosta tultaessa mies sai yhtakkia paahansa grillata. Mikas siina; mies laittoi lihat vartaisiin ja mina kyhasin akkia lisukkeet siita mita kotoa loytyi... Paistoin pannulla ensin valkosipulia ja paprikasuikaleita ja lisasin niiden sekaan valmiin keitetyn riisin (jamia edelliselta paivalta siis). Riisin lammettya vahan kaadoin sekaan hyvaa tomaattimurskaa ja lopuksi ripottelin paalle oman maan ruohosipulia.
Omasta maasta tuli myos taman sadon ekat basilikanlehdet. Tein salaattia, jossa on tomaattia, juustoa ja basilikaa. Paalle vahan oliivioljya ja maistui kaikille :)
Perunasalaatti serkkutyton tapaan tehdaan nain: keitetaan kuorittuja ja kuutioituja perunoita haluttu maara. Pienemmassa kattilassa sulatetaan margariini / voi ja sen seassa murskattu valkosipuli. Valkosipulia ei tarvitse sen enempaa paistaa rasvassa. Riittaa, etta rasva sulaa. Sekaan voi laittaa jotain mausteseostakin jos haluaa. Sula rasva kaadetaan perunoiden paalle. Lisataan suolaa jos tarpeen ja voidaan tarjoilla vaikkapa oliivien kera. Rasvaista ja hyvaa!
Ja lopuksi lihat grillissa. Tarkensin paremminkin naihin kauniisiin marokkolaisiin vartaisiin kun halusin niita esitella :) Kiitokset siskolle kauniista vartaista!
2 comments:
On tosi kauniit grillivartaat.
Ja miten maukkaat ruoat.Nalka tuli.Tuo perunasalaatti kuulostaa hyvalta.Pitaa kokeilla.
Sateenkaari, anteeksi, etta vastaaminen kesti! Grillivartaat on munkin mielestani kivat. Tulee vaan turhan harvoin kaytettya niita.
Perunasalaatti on mielettoman helppoa ja siita voi tehda niin rasvaista kuin itse haluaa.
Post a Comment