Tuesday 28 December 2010

New start

Kulunut vuosi on mennyt vahan niin kuin blogisumussa mutta nyt lomalla on taas aikaa lukea ja kirjoittaa blogeja.

Joulun maut viela kielella odotan jo uutta vuotta ja teen hyvia paatoksia tulevalle vuodelle...

Olen enemman lasna kotona, teen vahemman toita, askartelen enemman lasten kanssa, kokkaan parempaa ruokaa, tarjoilen enemman vihanneksia, suon itselleni muutaman hetken lisaa blogien paivitykseen, teen ymparistoystavallisempia valintoja arjessa jne. jne.

Jouluvalot valkkyy viela tammikuun alkupaiville saakka ja alan lupausten lunastamisen taalta blogimaailmasta. Kotonakin olen ehtinyt olla enemman lasna; ollaan pelattu joululahjaksi saatuja ihania peleja ja luettu uusia kirjoja. Huomenna ostan uudet roskikset keittioon, etta paastaan kierrattamaan edes jotain...

Taalla blogissa siis paivityksia toivottavasti luvassa vahan tiheammin kuin kuluneen vuoden aikana on ollut tapana. Ihanaa uutta vuotta kaikille!

6 comments:

savisuti said...

Hyvää uutta vuotta myös sinne!

mamãe said...

Kiitos! :)

ratón said...

Hyvää Uutta Vuotta!!! :)

Mausteinen Manteli said...

Hei, mielenkiintoista lukea kun joku muukin asuu brasiliassa! Hei katsoin tuota kaalipiiraan ohjetta (olikohan se se) mutta joka tapauksessa, käytit rahkaa.. oletko löytänyt täältä tosiaa jonkin rahkavalmisteen? Sitä jos saisi... olisin kyllä ikionnellinen!

mamãe said...

Hei Manteli :) Olin unohtanut koko kaalipiirakan ja nyt vesi kielella suunnitelen mina paivana teen sita taas... Kiitos kun muistutit! :) Ihan oikeaa rahkaa en kylla ole loytanyt mutta olen kayttanyt maustamatonta jogurttia (Vigor-merkkinen on ainakin taalla pain kaikkein kiinteinta) tai sitten coalhadaa. Samoja kaytan kermaviilin tilalla esim. dippikastikkeita tehdessa.

Mausteinen Manteli said...

kiitos vinkeistä, täytyy katsella ehdottomasti kaupasta niin pääsen testaamaan :)