Sunday, 24 January 2010

Hampurilaisia ja takapihan hedelmasatoa


Lounaaksi tanaan ihan kotitekoisia hampurilaisia (leivoin sampylat ja paistoin jauhelihapihvit seka ranskikset) ja valipalaksi hedelmia takapihalta (guavaa ja papaijaa) seka kaupasta (omenaa).

For lunch today homemade burgers and chips and in the afternoon fruits from the backyard (papaya and guava) and from the supermarket (apple).

4 comments:

mizyéna said...

Nami! Kuulosta hyvältä!

Unknown said...

Ja hyvaa oli :)

Satu said...

Goiaba e mamao! Missaan ei nama hedelmat maistu niin hyvalta kuin Brasiliassa. Taalla Kiinassa guava on vaan mautonta, varitonta ja kivikovaa :-(

Papaija on mahtava lasten ummetuksen pehmittaja ;-)

mamãe said...

Ne on kylla herkullisia. Meidan guavapuu ei ole mikaan kummoinen mutta aina valilla se yllattaa jos ehditaan ennen kuin papukaijat paasee apajille :) Harmi, ettei guavat oo siella hyvia; luulis, etta jossain pain Kiinaa olis niillekin sopiva ilmasto... Kuulin, etta varsinkin papaijan siemenilla on laksatiivisia vaikutuksia.